Svart mange land involvert

Home » Uncategorized » Svart mange land involvert
Uncategorized No Comments

Jeg er imponert over organisasjonen MOC, military orientation championship. De klarer å samle militært personell fra en rekke land til en turninger i vennskapets ånd. Se bare på listen over deltagende land: http://www.moc2010.no/?page_id=17 . Så kan man selvsagt stille spørsmålet om land som Russland egentlig kommer for å ha en vennskapelig konkurranse. De ser nok litt ekstra på resultatene til de andre landene, men på den andre siden; Russlands deltakere blir også nøye vurdert. Så dette går begge veier.

Preget av vennskapelige styrkeprøver

Så selv om det nok er enkelte soldater og ikke minst befal som er fokusert på å vurdere andre lands deltakere, så er dette en setting som er preget av vennskapelige styrkeprøver. Dette er noe som denne organisasjonen har fokusert på helt siden 2. verdenskrig og de kan vise til gode resultater.

Det er flere som rapporterer om vennskapsbånd som knyttes og ikke minst, gode minner. For denne konkurransen blir mer indivduell og mindre fokusert på strid og våpen enn andre konkurranser. Her er det hver deltakers kløkt, navigering og styrke som er i fokus. Finn den korteste distansen mellom a – å samtidig som du beveger deg fort. Det er en styrkeprøve som er verdig militært personell, uansett hvor de kommer fra.

LEAVE A COMMENT