Spartafans.no har klart det!

Home » Uncategorized » Spartafans.no har klart det!
Uncategorized No Comments

Det er ikke enkelt for supporter grupper å finne sponsorer. Spesielt gjelder dette for idretter som ikke er på topp i popularitet i Norge. Ishockey er en stor idrett internasjonalt, men sliter mer på hjemmefronten. Derfor er det viktig med en god supportgruppe og ikke minst sponsorer som kan hjelpe til økonomisk.

Ser man på spartafans.no sin sponsor side så har de knyttet til seg flere forskjellige og spennende sponsorer. Sponsorene får selvsagt noen fordeler fordi de hjelper økonomisk. Samtidig er det ingen tvil om at Spartafans.no virkelig har stått på for å skape et attraktivt produkt som gjør at sponsorer melder sin interesse. Eller rett og slett svarer på henvendelser.

Flere supporter o grupper!

Dette er noe flere supporter grupper og selvsagt mindre idrettslag bør jobbe videre med. For det er midler tilgjengelig fra flere aktører, det eneste det er snakk om er at man må finne den rette innfallsvinkelen. Man må finne de som er genuint interessert i din idrett og/eller ditt produkt/ide.

Det er spesielt viktig å snakke med lokalmiljøet og lokalbedrifter. De kan ofte gi deg svært gode tilbud fordi de får en god og målrettet kanal som treffer akkurat de kundene de ser etter. Så sjekk mulighetene flere steder!

LEAVE A COMMENT