Havfiske

Home » Havfiske

Hva er havfiske?

Havfiske er definert som sportsfiske med stang og snelle fra båt på sjøen. Dette kan gjøres på flere måter blant annet med pilk, agn, oppankret båt, drivende båt, ut på storhavet, inne i fjordene, ja mulighetene er mange og det som er så spennende med denne fantastiske sporten er at en aldri vet hva som hugger på!

Vi i Sotra havfiske er også opptatt av at turene skal være sosiale og lærerike for de som kanskje ikke har prøvd havfiske før, men også de mer erfarne kan plukke opp tips og dele erfaringer fra andre fiskere som er med.

Vi synes alltid det er gøy og ta med personer som ikke har prøvd havfiske før ut på tur og spesielt gøy er det og se gleden når de fanger sin første fisk!
Det er fort gjort å bli glad i denne formen for fiske og hver nye tur er alltid like spennende uansett om turen går på 300 meters dyp eller på 60 meters dyp.

Har dere spørsmål om havfiske så ikke vær redd for å kontakte oss, vi hjelper dere mer enn gjerne med det dere måtte lure på enten det er utstyrsvalg, turer, tips osv.

Skitt fiske!

Med vennlig hilsen oss i Sotra Havfiske Team

LEAVE A COMMENT