Flere muligheter når det kommer til sponsorer

Home » Uncategorized » Flere muligheter når det kommer til sponsorer
Uncategorized No Comments

Husk å sjekke flere muligheter når du ser på mulige sponsorer. Både store og mindre bedrifter vil være villig til å sponse organisasjoner for å få god reklame. Ser man på denne siden http://www.sagk-golf.no/?page_id=38 så har de skaffet seg sponsorer, men dette er en nasjonal sponsor. Det er altså lite som kobler sponsoren til denne golfklubben. Det er selvsagt ingen krav om at man må ha en lokal tilknytning eller en annen tilknytning. Det viktigste er at man blir sponset og får inntekten.
Når det er sagt så blir markedsføringen av en sponsor enda bedre hvis sponsoren er fra samme området. Da kan begge få det mest optimale resultatet. Dette er et sterkt salgspunkt når man skal ut å finne lokale sponsorer.

 

Hvis din bedrift ikke har en sponsor eller dere ønsker flere sponsorer, så er det lurt å kontakte bedrifter i nærmiljøet samt bedrifter som selger et produkt som kan brukes over hele Norge. Dette kan være lån og pengetjenester, eller salg av klær og tilbehør eller annet. Husk også å vise hvor mange følgere du har på facebook og andre nøkkeltall. Dette vil hjelpe deg å få et ja fra en potensiell sponsor.

LEAVE A COMMENT